Om Electronic Coast

Om oss

 

Electronic Coast er en industriforening og kompetanseklynge. Electronic Coast er en uavhengig forening som arbeider med arena- og nettverksbygging for å styrke verdiskaping og innovasjon i elektronikk- og IKT-baserte bedrifter i Vestfold.

Electronic Coast ble formelt stiftet som forening i 2003 med egen daglig leder. Prosjektsamarbeid mellom medlemmene i foreningen har historie tilbake til 80-tallet. I 2006 fikk klyngen tildelt et 10års prosjekt som Norwegian Centre of Expertise Nano- og mikroteknologi (NCE MNT). Merkevaren NCE MNT er fremdeles i bruk for Electronic Coast miljøet.

Electronic Coast arbeider  med kompetanseutvikling, rekruttering og ressursdeling blant medlemmene. Electronic Coast driver aktiv profilering, kontakt og påvirkning på vegne av medlemsbedriftene. Electronic Coast skal styrke regional FOU-aktivitet ved Universitetet i Sør-Øst Norge avd. Vestfold.

Microtech Innovation (MTI) er fasilitator for Electronic Coast. MTI har siden 2001 ledet klyngeutviklingen og oppbygging av felles ressurser for utvikling og kommersialisering av teknologibaserte ideer. Les mer her.

We are

Styret i Electronic Coast

Styrets medlemmer blir valgt på generalforsamlingen i juni og desember. Styremedlemmene blir valgt for to år. Styre møtes 4-5 ganger per år og legger føringer for politisk retning og strategisk veiledning for prosjektgjennomføring. Klyngefasilitator gjennomfører vedtak fra styre og prosjektleder implementerer utviklingsaktiviteter i tråd med styrets retning.

Styreleder

Thomas Ramm

Smartoptics

Styremedlem

Stein Troneng

Banenor Digitalisering

Styremedlem

Pål André Eriksen

Kongsberg Maritime

Styremedlem

Siri Brynildsen

Advisi.no

Styremedlem

Steven Foss

Fosstech

Styremedlem

Frode Stensaa

7sense

Styremedlem

Bjørn Garmann Tønnesen

Mectro

Observatør

Thomas Brekke

Universitetet i Sørøst -Norge

Observatør

Per Øhlckers

Universitetet i Sørøst-Norge

Ta kontakt

Har du spørsmål eller ønsker å vite mer om Electronic Coast er det bare å sende oss en melding i skjema ved siden av. Ut fra hva det gjelder blir den sendt til riktig person i vår organisasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. 

13 + 4 =

Personvern og cookies