Innovasjon i team

Representerer du en offentlig eller privat virksomhet med bærekraftsutfordringer og behov for innovasjon?

Universitetet i Sørøst-Norge (USN) skal i gang med et pilotprosjekt til høsten og ser etter offentlige og private virksomheter til å være med på dette. 

Litt informasjon om prosjektet (på vegne av USN):
Bærekraftig innovasjon er komplisert og ofte vanskelig å få til på egen hånd. I «Innovasjon i team» bringer dere inn deres bærekraftsutfordringer og innovasjonsbehov, og samarbeider med studenter og vitenskapelig ansatte om å finne frem til nye, bærekraftige løsninger.

«Innovasjon i team» innebærer at offentlige og private virksomheter får tilført en utvidet innovasjonsenhet over en fire måneders periode og tilfører både nyskaping og faglig utvikling.

Teamet i «Innovasjon i team» består altså av 3-5 studenter, 1-2 vitenskapelig ansatte og 1-3 representanter fra deres egen organisasjon. Sammen skal dere skal vi gjennomgå en innovasjonsprosess fra problemforståelse til løsning, ledet av fasilitatorer fra USN og våre samarbeidspartnere. Dette innebærer å delta på tilsammen seks heldagssamlinger fra september til november, og jobbe sammen med teamet gjennom ulike faser i denne prosessen.

Kurset «Innovasjon i team» starter opp høsten 2021 gjennom piloter ved studiestedene i Bø og Vestfold. Til pilotene er USN særlig på jakt etter offentlige og private virksomheter i området rundt disse studiestedene.

 

Link til USN sin side: https://www.usn.no/samarbeid-med-oss/innovasjon-i-team/ 

Er dette av interesse? Ta kontakt med USN for mer informasjon. 

 

Kontaktpersoner

Anette Myhre Momrak - kvadratbilde Anette Myhre Momrak, prosjektleder og emneansvarlig Bø

 

Kristin Bentsen - kvadratbilde Kristin Bentsen, emneansvarlig Vestfold

Siste nyheter

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai kl. 9 – 14.30
på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Campus Vestfold, Horten
Årets tema: Ekstremvær