The Sensor Decade er tilbake!

5. - 6. juni gjentas suksessen med to fullpakkede dager

 

 

 

5. – 6. juni gjentas suksessen med to fullpakkede dager – med sensorteknologi for fremtiden på agendaen.

Årets tema er sensorer som presses til sine grenser på grunn av krevende miljøer eller ambisiøse designbegrensninger. Fra sensorer som opererer på havdyp på 6 000 m, i krevende plask- og kystsoner, i gruver og brønner, i jetmotorer, inne i menneskekroppen, på månen og helt til Mars, disse banebrytende teknologiene jobber hardt, og bidrar til å skape en bærekraftig fremtid på tvers av ulike bransjer. Vi får også diskusjoner om The Chips Act, designet for å styrke Europas konkurranseevne innen mikrobrikketeknologier.

Dette er den perfekte muligheten til å komme i kontakt med industriledere, innovative startups, forskningsinstitusjoner, universiteter og aspirerende studenter.

Mer informasjon om The Sensor Decade 2024 er tilgjengelig her: https://sensordecade.com/

Siste nyheter

«Verdens første stillingsannonse i space»

«Verdens første stillingsannonse i space»

Horten leter etter de mest kreative og nysgjerrige teknologene, uansett hvor de måtte befinne seg. Se filmen om «Verdens første stillingsannonse i space» og opplev history in the making!

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

For å dekke morgendagens behov for ingeniører, satses det på ulike prosjekter for barn og unge. Denne høsten har Electronic Coast Norway bidratt til at over 300 12-åringer har fått økt kompetanse på koding og programmering, og fått en dypere forståelse for hva teknologi kan brukes til.