Hackathon

48 timers hacke-maraton endte med suksess for 4 studenter fra USN

 

 

 

Hackathonet er sammensatt av hacking og maraton og kan best forklares som en konkurranse hvor flere lag får en oppgave de må løse ved hjelp av teknologiske hjelpemidler, innenfor svært kort tidsramme. Årets oppgave var visuell, med mye bruk av ny VR-teknologi.

Oppgaven hadde to hovedmomenter: Implementering av VR-teknologi og test ute rundt Horten Roklubb. Det hele ble avsluttet med en finalepresentasjon under årets Horten Tech Expo på Artilleriverkstedet, hvor de fikk vist fram det de utviklet, samtidig som det ble lagt vekt på design, utseende og brukervennlighet.

Oppdragsgiver og sponsor var Kongsberg Maritime, og for deres del er dette et viktig ledd i rekrutteringen, ved å vise yngre hoder hva en teknologi-utdanning kan føre til.

Siste nyheter

Lene Nyhus er ny styreleder

Lene Nyhus er ny styreleder

Lene Nyhus ble enstemmig valgt som ny styreleder ved årsmøtet i april. Hun innehar stillingen som forretningsutvikler i Powered by Telemark.