Hackathon

48 timers hacke-maraton endte med suksess for 4 studenter fra USN

 

 

 

Hackathonet er sammensatt av hacking og maraton og kan best forklares som en konkurranse hvor flere lag får en oppgave de må løse ved hjelp av teknologiske hjelpemidler, innenfor svært kort tidsramme. Årets oppgave var visuell, med mye bruk av ny VR-teknologi.

Oppgaven hadde to hovedmomenter: Implementering av VR-teknologi og test ute rundt Horten Roklubb. Det hele ble avsluttet med en finalepresentasjon under årets Horten Tech Expo på Artilleriverkstedet, hvor de fikk vist fram det de utviklet, samtidig som det ble lagt vekt på design, utseende og brukervennlighet.

Oppdragsgiver og sponsor var Kongsberg Maritime, og for deres del er dette et viktig ledd i rekrutteringen, ved å vise yngre hoder hva en teknologi-utdanning kan føre til.

Siste nyheter

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

For å dekke morgendagens behov for ingeniører, satses det på ulike prosjekter for barn og unge. Denne høsten har Electronic Coast Norway bidratt til at over 300 12-åringer har fått økt kompetanse på koding og programmering, og fått en dypere forståelse for hva teknologi kan brukes til.

Electronic Coast 20 år

Electronic Coast 20 år

8. november 2023 feiret Electronic Coast 20 år som forening, og i den anledning har vi dykket ned i arkivet og funnet frem litt historie og noen høydepunkter fra årene som har gått.

Omni er nytt medlem av EC-familien

Omni er nytt medlem av EC-familien

OMNI er et nettverk av selskap med komplementær kunnskap som jobber sammen på prosjekter for å løse både store og små utfordringer.
Vi gleder oss til samarbeid og møteplasser fremover! Les mer om spesialistnettverket her: https://omni.no/om-omni/