FIRST LEGO League

8 uker med koding og programmering for 7. klasse

 

 

 

For å dekke morgendagens behov for ingeniører, satses det på ulike prosjekter for barn og unge. Denne høsten har Electronic Coast Norway bidratt til at over 300 12-åringer har fått økt kompetanse på koding og programmering, og fått en dypere forståelse for hva teknologi kan brukes til. 

Lørdag 11. november var det en storslagen finale hvor lærere, elever og foreldre kom sammen og fikk se resultatene som ble presentert i form av stands, prosjektpresentasjoner og ikke minst robottkonkuranse.

FIRST LEGO League er et kunnskaps- og teknologikonsept for barn og unge mellom 4 og 16 år. Konseptet er godt forankret i læreplanen, og er i tillegg en god måte å arbeide med klassemiljøet. Under turneringsdagen får man poeng for alle delene man leverer, og mest poeng får de som har klart å ivareta samhold og teamfølelsen i prosessen💖

I år har 36 byer deltatt, og vinnerene av 1. og 2. plassen blir invitert til den Skandinaviske finalen i Mo i Rana 2. desember. Fra Horten er det hhv Virtual Dance fra Åsgården og Smurfene fra Nordskogen Skole👏🏻👏🏻👏🏻

Vi gratulerer og håper at høstens prosjekt har skapte interesse for å velge realfag fremover😁

Under kan du se bilder som ble tatt av Christian Pedersen fra Big and Small print.

Siste nyheter

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai kl. 9 – 14.30
på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Campus Vestfold, Horten
Årets tema: Ekstremvær