FIRST LEGO League

8 uker med koding og programmering for 7. klasse

 

 

 

For å dekke morgendagens behov for ingeniører, satses det på ulike prosjekter for barn og unge. Denne høsten har Electronic Coast Norway bidratt til at over 300 12-åringer har fått økt kompetanse på koding og programmering, og fått en dypere forståelse for hva teknologi kan brukes til. 

Lørdag 11. november var det en storslagen finale hvor lærere, elever og foreldre kom sammen og fikk se resultatene som ble presentert i form av stands, prosjektpresentasjoner og ikke minst robottkonkuranse.

FIRST LEGO League er et kunnskaps- og teknologikonsept for barn og unge mellom 4 og 16 år. Konseptet er godt forankret i læreplanen, og er i tillegg en god måte å arbeide med klassemiljøet. Under turneringsdagen får man poeng for alle delene man leverer, og mest poeng får de som har klart å ivareta samhold og teamfølelsen i prosessen💖

I år har 36 byer deltatt, og vinnerene av 1. og 2. plassen blir invitert til den Skandinaviske finalen i Mo i Rana 2. desember. Fra Horten er det hhv Virtual Dance fra Åsgården og Smurfene fra Nordskogen Skole👏🏻👏🏻👏🏻

Vi gratulerer og håper at høstens prosjekt har skapte interesse for å velge realfag fremover😁

Under kan du se bilder som ble tatt av Christian Pedersen fra Big and Small print.

Siste nyheter

Hackathon – 48 timers hacke-maraton

Hackathon – 48 timers hacke-maraton

48 timers hacke-maraton endte med suksess for 4 studenter fra USN. Hackathonet er sammensatt av hacking og maraton og kan best forklares som en konkurranse hvor flere lag får en oppgave de må løse ved hjelp av teknologiske hjelpemidler, innenfor svært kort tidsramme.

Electronic Coast 20 år

Electronic Coast 20 år

8. november 2023 feiret Electronic Coast 20 år som forening, og i den anledning har vi dykket ned i arkivet og funnet frem litt historie og noen høydepunkter fra årene som har gått.

Omni er nytt medlem av EC-familien

Omni er nytt medlem av EC-familien

OMNI er et nettverk av selskap med komplementær kunnskap som jobber sammen på prosjekter for å løse både store og små utfordringer.
Vi gleder oss til samarbeid og møteplasser fremover! Les mer om spesialistnettverket her: https://omni.no/om-omni/