Prosjekt Rakett er i gang!

 

 

 

29 spente elever, og forhåpentligvis fremtidige ingeniører, startet på høstens studieprosjekt 28. august. Fordelt på tre ulike grupper skal de lage 2 raketter som skal skytes ut fredag 20. oktober på Jarlsberg Flyplass.

Målet er å få de 18 kg tunge rakettene til å nå 700 meter.

Som veileder har de Frode Stensaa fra 7Sense Group AS og lærerene Jon Mathisen og Bjørn Nyborg fra Horten VGS.

Electronic Coast Norway har aktivt jobbet for å få dette prosjektet tilbake til Horten for å engasjere og inspirere de unge til å velge ingeniørfag i fremtiden.

For å stimulere de yngste barna til å velge realfag, arrangeres det en astronautkonkurranse for barnehagebarn i Horten kommune. Finalen finner sted på Horten Bibliotek, hvor to astronauter får være med på reisen den 20.oktober.

Siste nyheter

Konferansen Avanserte Fartøyer 2023

Konferansen Avanserte Fartøyer 2023

Norsk Forening for Elektro og Automatisering (NFEA) inviterer til konferansen Avanserte Fartøyer 2023 18. og 19. oktober på Thon Hotel Horten!

First Lego League

First Lego League

Teknologiklyngen Electronic Coast Norway, Universitetet i Sørøst-Norge og Horten kommune. arrangerer First Lego League for alle 7. klassinger i Horten kommune denne høsten. Finalen er lørdag 11. november på Bakkenteigen.

Husk redegjørelse etter åpenhetsloven før 30. juni

Husk redegjørelse etter åpenhetsloven før 30. juni

Husk redegjørelse etter åpenhetsloven før 30. juni
Loven stiller også strenge krav til virksomheters åpenhet og arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i egen virksomhet og hos underleverandørene..