First Lego League for alle 7. klassinger i Horten kommune denne høsten

 

 

 

Teknologiklyngen Electronic Coast NorwayUniversitetet i Sørøst-Norge og Horten kommune. arrangerer First Lego League for alle 7. klassinger i Horten kommune denne høsten. Finalen er lørdag 11. november på Bakkenteigen.

Torsdag 24. august gikk startskuddet på Lillestrøm. Linn Fagerberg (EC) og Kristin Imenes (USN) deltok i et todagers opplæringsprogram med oppsett, regler og kampgjennomføring. Den 11. september videreføres kunnskapen til alle involverte lærere som skal være veiledere denne høsten før oppdraget slippes 16. september.

Alle lag får hvert sitt sett, og skal bruke høsten til bygging, programering og øvelse, før de møtes til en storslagen finale i idrettsbygget på Bakkenteigen lørdag 11. november.

Totalt skal altså 320 7. klassinger i hele Horten få prøve seg på denne kunnskaps- og teknologikonkurranse. Målet er selvsagt å stimulere de til å velge realfag, og forstå teknologi i en mer praktisk og leken setting

Siste nyheter

Lene Nyhus er ny styreleder

Lene Nyhus er ny styreleder

Lene Nyhus ble enstemmig valgt som ny styreleder ved årsmøtet i april. Hun innehar stillingen som forretningsutvikler i Powered by Telemark.