First Lego League for alle 7. klassinger i Horten kommune denne høsten

 

 

 

Teknologiklyngen Electronic Coast NorwayUniversitetet i Sørøst-Norge og Horten kommune. arrangerer First Lego League for alle 7. klassinger i Horten kommune denne høsten. Finalen er lørdag 11. november på Bakkenteigen.

Torsdag 24. august gikk startskuddet på Lillestrøm. Linn Fagerberg (EC) og Kristin Imenes (USN) deltok i et todagers opplæringsprogram med oppsett, regler og kampgjennomføring. Den 11. september videreføres kunnskapen til alle involverte lærere som skal være veiledere denne høsten før oppdraget slippes 16. september.

Alle lag får hvert sitt sett, og skal bruke høsten til bygging, programering og øvelse, før de møtes til en storslagen finale i idrettsbygget på Bakkenteigen lørdag 11. november.

Totalt skal altså 320 7. klassinger i hele Horten få prøve seg på denne kunnskaps- og teknologikonkurranse. Målet er selvsagt å stimulere de til å velge realfag, og forstå teknologi i en mer praktisk og leken setting

Siste nyheter

Konferansen Avanserte Fartøyer 2023

Konferansen Avanserte Fartøyer 2023

Norsk Forening for Elektro og Automatisering (NFEA) inviterer til konferansen Avanserte Fartøyer 2023 18. og 19. oktober på Thon Hotel Horten!

Prosjekt Rakett er i gang!

Prosjekt Rakett er i gang!

29 spente elever, og forhåpentligvis fremtidige ingeniører, startet på høstens studieprosjekt 28. august. Fordelt på tre ulike grupper skal de lage 2 raketter som skal skytes ut fredag 20. oktober på Jarlsberg Flyplass.

Husk redegjørelse etter åpenhetsloven før 30. juni

Husk redegjørelse etter åpenhetsloven før 30. juni

Husk redegjørelse etter åpenhetsloven før 30. juni
Loven stiller også strenge krav til virksomheters åpenhet og arbeid med menneskerettigheter og anstendige arbeidsforhold i egen virksomhet og hos underleverandørene..