Nyhetsbrev juni 2023

Juni er måneden for de store avslutningene, før Norge «stenger» og vi tar en velfortjent ferie. Electronic Coast har sin sommerfest for dere medlemmer og samarbeidspartnere 15. juni på Bella Vista i Horten. Det serveres grillbuffet med stor variasjon, etterfulgt av sjokoladefondant og passende drikke.

 

 

 

Nytt medlem:
Electronic Coast vokser. Den siste måneden har Kongsberg Digital blitt medlem av EC-familien, og vi ønsker velkommen.

Kongsberg Digital er et teknologiselskap i Kongsberg Gruppen. De leverer digitale løsninger og tjenester til ulike industrier. De er kjent for sin ekspertise innen maritim, forsvars- og romfartssektoren.

Datoer som er verdt å merke seg:
7. Juni – Sommeravslutning for Team Avanse (HR) på Peppes Pizza
8. Juni – Frokostseminar med Team Kretskort på Forskningsparken
9. Juni – Bedriftsbesøk med Team Manufacturing hos Safran Sensing Technology på
Skoppum
12. – 13. Juni – IMAPS/NordPac 2023 på Forskningsparken i Oslo
15. Juni – Sommerfest for Electronic Coast på Bella Vista i Horten
16. Juni – Frokostmøte med Team Bærekraft på Forskningsparken
21. – 23. TNNN Konferansen på Forskningsparken
14. august – Foredrag med Team Manufacturing under Arendalsuka

Du kan lese mer om våre arrangementer på vår hjemmeside; electroniccoast.no

Arendalsuka
Mandag 14. august møter du Team Manufacturing på Arendalsuka. Vi holder innlegg ombord på Ishavsskuta Berntine, og tema er teknologisk utvikling og økt kompleksitet i produkter og produksjonsprosesser. Det blir paneldebatt med diskusjon på hvordan vi kan
skape nye suksesshistorier, og løfte eksisterende bedrifter til nye høyder.

Arrangementet er åpent og gratis for alle,
men det er kun 40 plasser ombord, s
å vær tidlig ute. Vi starter kl. 14:15

Rakettprosjekt 2023
Endelig er rakettprosjektet tilbake i Horten. 1. klasse ved miljø- og teknologilinjen (forskerklassen) på Horten Videregående skole skal sammen med Frode Stensaa og Electronic Coast bygge og sende opp èn (kanskje to) rakett(er) høsten 2023. Tid og sted for å bivåne det hele annonseres god tid i forkant, men her er det bare å glede seg.

 

STEM arbeidsliv
I vårt arbeid med å skape interesse for realfag, jobber vi tett med Horten Kommune og Nasjonalt senter for realfagsrekruttering. Plattformen STEM arbeidsliv åpnes 25. august, men man kan allerede nå gå inn og registrere sin bedrift for bl.a. skolebesøk.

Våre fagteam
Electronic Coast fasiliterer 7 ulike fagteam. Det er robust elektronikk, kretskort, manufacturing, pakketeknologi, HR, FOUI og bærekraft. Igjennom året avholdes det ulike faglige samlinger som er åpent for alle medlemmer og samarbeidspartnere. Hold deg oppdatert på vår hjemmeside, og ta gjerne kontakt med teamenes leder eller undertegnede for mer informasjon.

Med ønske om en fin sommer
Linn Fagerberg

Siste nyheter

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai kl. 9 – 14.30
på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Campus Vestfold, Horten
Årets tema: Ekstremvær