Nytt medlem i Electronic Coast

Eldesign AS tilbyr spesialiserte tjenester innen elektronikkdesign og -produksjon for kunder som ønsker å utvikle innovative og unike produkter.

 

 

 

Eldesign AS tilbyr spesialiserte tjenester innen elektronikkdesign og -produksjon for kunder som ønsker å utvikle innovative og unike produkter. Deres tjenester inkluderer ideutvikling, prototyping, sertifisering, småserieproduksjon og rådgiving. Ved å tilby skreddersydde og profesjonelle tjenester hjelper Eldesign AS kundene med å realisere sine produktidéer og løse utfordringene knyttet til utviklingen av elektronikkprodukter. Vi ønsker velkommen, og gleder oss til å bli bedre kjent med de.

Siste nyheter

Lene Nyhus er ny styreleder

Lene Nyhus er ny styreleder

Lene Nyhus ble enstemmig valgt som ny styreleder ved årsmøtet i april. Hun innehar stillingen som forretningsutvikler i Powered by Telemark.