Nasjonal klimakonkurranse

Under årets EC konferanse introduserte Linda Sannesmoen «The Ducky Challenge». Nå kan du melde på din bedrift med 20% rabatt: 24SevenOffice2023 I to uker kan dere konkurrerer internt på lag, og eksternt mot andre selskaper.

 

 

 

Under årets EC konferanse introduserte Linda Sannesmoen «The Ducky Challenge». Nå kan du melde på din bedrift med 20% rabatt: 24SevenOffice2023.
I to uker kan dere konkurrerer internt på lag, og eksternt mot andre selskaper. Målet er å gjennomføre og registrere flest mulig klimapositive hverdagsaktiviteter gjennom en visuell plattform på nett. Ved å logge daglige aktiviteteter som er til innsats for klimaet, f.eks at de dusjet kortere, reiser kollektivt eller slår av unødvendige lys. I plattformen vil dere se hvor mye CO2e du sparer. På denne måten lærer vi hvordan små tiltak har effekt, og vinnere blir laget og selskapet som sparer mest CO2e i perioden!
Hensikten med konkurransen er å skape internt engasjement for bærekraftig, bygge kunnskap og vise hvordan vi, med enkle og effektive grep, kan få ned vårt klimaavtrykk i hverdagen.

Siste nyheter

«Verdens første stillingsannonse i space»

«Verdens første stillingsannonse i space»

Horten leter etter de mest kreative og nysgjerrige teknologene, uansett hvor de måtte befinne seg. Se filmen om «Verdens første stillingsannonse i space» og opplev history in the making!