Nasjonal klimakonkurranse

Under årets EC konferanse introduserte Linda Sannesmoen «The Ducky Challenge». Nå kan du melde på din bedrift med 20% rabatt: 24SevenOffice2023 I to uker kan dere konkurrerer internt på lag, og eksternt mot andre selskaper.

 

 

 

Under årets EC konferanse introduserte Linda Sannesmoen «The Ducky Challenge». Nå kan du melde på din bedrift med 20% rabatt: 24SevenOffice2023.
I to uker kan dere konkurrerer internt på lag, og eksternt mot andre selskaper. Målet er å gjennomføre og registrere flest mulig klimapositive hverdagsaktiviteter gjennom en visuell plattform på nett. Ved å logge daglige aktiviteteter som er til innsats for klimaet, f.eks at de dusjet kortere, reiser kollektivt eller slår av unødvendige lys. I plattformen vil dere se hvor mye CO2e du sparer. På denne måten lærer vi hvordan små tiltak har effekt, og vinnere blir laget og selskapet som sparer mest CO2e i perioden!
Hensikten med konkurransen er å skape internt engasjement for bærekraftig, bygge kunnskap og vise hvordan vi, med enkle og effektive grep, kan få ned vårt klimaavtrykk i hverdagen.

Siste nyheter

Nytt medlem i Electronic Coast

Nytt medlem i Electronic Coast

Eldesign AS tilbyr spesialiserte tjenester innen elektronikkdesign og -produksjon for kunder som ønsker å utvikle innovative og unike produkter.

Team Manufacturing opprettes

Team Manufacturing opprettes

I samarbeid med SINTEF Manufacturing opprettes Team Manufacturing. Første møte for fagteamet er fredag 28. april kl. 12-14

IMAPS Nordic sin årlige pakkekonferanse

IMAPS Nordic sin årlige pakkekonferanse

Som utstiller får man muligheten til å ha et 5-10 minutters plenumsforedrag om hvilke tjenester man leverer. Dette er en fin sjanse for å vise frem norsk kompetanse innenfor pakking og mikroelektronikk.