Nasjonal klimakonkurranse

Under årets EC konferanse introduserte Linda Sannesmoen «The Ducky Challenge». Nå kan du melde på din bedrift med 20% rabatt: 24SevenOffice2023 I to uker kan dere konkurrerer internt på lag, og eksternt mot andre selskaper.

 

 

 

Under årets EC konferanse introduserte Linda Sannesmoen «The Ducky Challenge». Nå kan du melde på din bedrift med 20% rabatt: 24SevenOffice2023.
I to uker kan dere konkurrerer internt på lag, og eksternt mot andre selskaper. Målet er å gjennomføre og registrere flest mulig klimapositive hverdagsaktiviteter gjennom en visuell plattform på nett. Ved å logge daglige aktiviteteter som er til innsats for klimaet, f.eks at de dusjet kortere, reiser kollektivt eller slår av unødvendige lys. I plattformen vil dere se hvor mye CO2e du sparer. På denne måten lærer vi hvordan små tiltak har effekt, og vinnere blir laget og selskapet som sparer mest CO2e i perioden!
Hensikten med konkurransen er å skape internt engasjement for bærekraftig, bygge kunnskap og vise hvordan vi, med enkle og effektive grep, kan få ned vårt klimaavtrykk i hverdagen.

Siste nyheter

Lene Nyhus er ny styreleder

Lene Nyhus er ny styreleder

Lene Nyhus ble enstemmig valgt som ny styreleder ved årsmøtet i april. Hun innehar stillingen som forretningsutvikler i Powered by Telemark.