Interessert i aksjer? Da bør du følge med på selskapet InvestWiser

Didrik Lysvoll er ikke bare bachelorstudent ved USN, han er også gründer av InvestWiser som pr. i dag benyttes av over 1 700 personer i Norge.
Ideen var å forenkle rapporter, grafer og dokumenter som trengs for å holde seg oppdatert på markedene. Løsningen hans forenkler informasjonen som er relevant for kjøp og salg av aksjer, ved at informasjonen settes opp i oversiktlige diagrammer som gir en visuell tilnærming.

Nå har den unge gründeren fått 650 000,- i støtte av Innovasjon Norge. Med rådgivningshjelp fra inkubatorselskapet Kobben er målet at selskapet nå kan vokse i 2023. Per i dag er det kun Lysvoll som er ansatt i selskapet, men han er på utkikk etter en markedsfører, en utvikler og forhåpentligvis noen på investorsiden.

Vi i Electronic Coast heier masse på Didrik, og følger spent med på den videre utviklingen.

 

Siste nyheter

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

For å dekke morgendagens behov for ingeniører, satses det på ulike prosjekter for barn og unge. Denne høsten har Electronic Coast Norway bidratt til at over 300 12-åringer har fått økt kompetanse på koding og programmering, og fått en dypere forståelse for hva teknologi kan brukes til.

Hackathon – 48 timers hacke-maraton

Hackathon – 48 timers hacke-maraton

48 timers hacke-maraton endte med suksess for 4 studenter fra USN. Hackathonet er sammensatt av hacking og maraton og kan best forklares som en konkurranse hvor flere lag får en oppgave de må løse ved hjelp av teknologiske hjelpemidler, innenfor svært kort tidsramme.

Electronic Coast 20 år

Electronic Coast 20 år

8. november 2023 feiret Electronic Coast 20 år som forening, og i den anledning har vi dykket ned i arkivet og funnet frem litt historie og noen høydepunkter fra årene som har gått.