Interessert i aksjer? Da bør du følge med på selskapet InvestWiser

Didrik Lysvoll er ikke bare bachelorstudent ved USN, han er også gründer av InvestWiser som pr. i dag benyttes av over 1 700 personer i Norge.
Ideen var å forenkle rapporter, grafer og dokumenter som trengs for å holde seg oppdatert på markedene. Løsningen hans forenkler informasjonen som er relevant for kjøp og salg av aksjer, ved at informasjonen settes opp i oversiktlige diagrammer som gir en visuell tilnærming.

Nå har den unge gründeren fått 650 000,- i støtte av Innovasjon Norge. Med rådgivningshjelp fra inkubatorselskapet Kobben er målet at selskapet nå kan vokse i 2023. Per i dag er det kun Lysvoll som er ansatt i selskapet, men han er på utkikk etter en markedsfører, en utvikler og forhåpentligvis noen på investorsiden.

Vi i Electronic Coast heier masse på Didrik, og følger spent med på den videre utviklingen.

 

Siste nyheter

2023 starter med storkontrakt for Gen2 Energy

2023 starter med storkontrakt for Gen2 Energy

Vi gratulerer G2E som i felleskap med UAC i Kristiansand skal utvikle containere for storskala transport og lagring av grønt hydrogen.Måolet er å designe og u7tvikle topp moderne trykkbeholdere av type IV glassfiber, med alle relevante godkjenninger for transport på...

Jobber du med eller eier du en bedrift med vekstambisjoner?

Jobber du med eller eier du en bedrift med vekstambisjoner?

Jobber du med eller eier du en bedrift med vekstambisjoner? Da kan dette tilbudet være noe for dere! I dag er det kun 1 av 4 gründerbedrifter som har overlevd etter 5 år. Både oppstarts- og vekstbedrifter står overfor mange utfordringer om dagen og det har aldri vært...