Interessert i aksjer? Da bør du følge med på selskapet InvestWiser

Didrik Lysvoll er ikke bare bachelorstudent ved USN, han er også gründer av InvestWiser som pr. i dag benyttes av over 1 700 personer i Norge.
Ideen var å forenkle rapporter, grafer og dokumenter som trengs for å holde seg oppdatert på markedene. Løsningen hans forenkler informasjonen som er relevant for kjøp og salg av aksjer, ved at informasjonen settes opp i oversiktlige diagrammer som gir en visuell tilnærming.

Nå har den unge gründeren fått 650 000,- i støtte av Innovasjon Norge. Med rådgivningshjelp fra inkubatorselskapet Kobben er målet at selskapet nå kan vokse i 2023. Per i dag er det kun Lysvoll som er ansatt i selskapet, men han er på utkikk etter en markedsfører, en utvikler og forhåpentligvis noen på investorsiden.

Vi i Electronic Coast heier masse på Didrik, og følger spent med på den videre utviklingen.

 

Siste nyheter

Nasjonal klimakonkurranse

Nasjonal klimakonkurranse

Under årets EC konferanse introduserte Linda Sannesmoen «The Ducky Challenge». Nå kan du melde på din bedrift med 20% rabatt: 24SevenOffice2023
I to uker kan dere konkurrerer internt på lag, og eksternt mot andre selskaper.

Nytt medlem i Electronic Coast

Nytt medlem i Electronic Coast

Eldesign AS tilbyr spesialiserte tjenester innen elektronikkdesign og -produksjon for kunder som ønsker å utvikle innovative og unike produkter.

Team Manufacturing opprettes

Team Manufacturing opprettes

I samarbeid med SINTEF Manufacturing opprettes Team Manufacturing. Første møte for fagteamet er fredag 28. april kl. 12-14