Interessert i aksjer? Da bør du følge med på selskapet InvestWiser

Didrik Lysvoll er ikke bare bachelorstudent ved USN, han er også gründer av InvestWiser som pr. i dag benyttes av over 1 700 personer i Norge.
Ideen var å forenkle rapporter, grafer og dokumenter som trengs for å holde seg oppdatert på markedene. Løsningen hans forenkler informasjonen som er relevant for kjøp og salg av aksjer, ved at informasjonen settes opp i oversiktlige diagrammer som gir en visuell tilnærming.

Nå har den unge gründeren fått 650 000,- i støtte av Innovasjon Norge. Med rådgivningshjelp fra inkubatorselskapet Kobben er målet at selskapet nå kan vokse i 2023. Per i dag er det kun Lysvoll som er ansatt i selskapet, men han er på utkikk etter en markedsfører, en utvikler og forhåpentligvis noen på investorsiden.

Vi i Electronic Coast heier masse på Didrik, og følger spent med på den videre utviklingen.

 

Siste nyheter

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai kl. 9 – 14.30
på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Campus Vestfold, Horten
Årets tema: Ekstremvær