Velkommen til karrieredag for studenter og bedrifter

Dato: 16. februar 2023 | kl. 10 – 14
Sted: Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Vestfold

Volt Linjeforening ønsker å invitere bedriftene i Electronic Coast til en karrieredag for ingeniørstudentene på Universitetet i Sørøst-Norge, Campus Vestfold.

Her blir det muligheter til å vise studentene hva deres bedrift har å tilby, samt informere om hva dere forventer av studentene som fremtidige kollegaer.

På karrieredagen vil det være mulighet til å sette opp stands på universitetet hvor dere kan snakke, bli kjent og mingle med studentene våre. I våre auditorier vil det også være mulig å holde korte presentasjoner om deres bedrift på omtrent 20-25 minutter.

Pris for utstillere:
• 2 000,- Liten stand
• 3 000,- Stor stand
• 4 000,- Stand + mulig for å holde presentasjon i auditoriet
Alle priser er forstå eks. mva

Frist for påmelding; 27.01.2023

Siste nyheter

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

For å dekke morgendagens behov for ingeniører, satses det på ulike prosjekter for barn og unge. Denne høsten har Electronic Coast Norway bidratt til at over 300 12-åringer har fått økt kompetanse på koding og programmering, og fått en dypere forståelse for hva teknologi kan brukes til.

Hackathon – 48 timers hacke-maraton

Hackathon – 48 timers hacke-maraton

48 timers hacke-maraton endte med suksess for 4 studenter fra USN. Hackathonet er sammensatt av hacking og maraton og kan best forklares som en konkurranse hvor flere lag får en oppgave de må løse ved hjelp av teknologiske hjelpemidler, innenfor svært kort tidsramme.

Electronic Coast 20 år

Electronic Coast 20 år

8. november 2023 feiret Electronic Coast 20 år som forening, og i den anledning har vi dykket ned i arkivet og funnet frem litt historie og noen høydepunkter fra årene som har gått.