Frokostmøte, EUs Horisont Europa - Verdens største program for forskning og innovasjon

Dato: 17. januar 2023
Sted: Forskningsparken, Bakkenteigen – møterom F2-28
Kl. 08 – 10

Mål med arrangementet:

«Gi medlemmene informasjon om muligheter for EU finansiering både som enkelt bedrift og som partner i et større internasjonalt samarbeidsprosjekt»

EUs rammeprogram for forskning og innovasjon Horisont Europa, hadde ved oppstart et foreslått totalbudsjett på 95,5 milliarder €. Det er fortsatt mye å hente for norske bedrifter med innovatiove prosjeter som kan løse samfunnsutfordring.

Bli med på frokostmøte 17. januar for å høre med om Horisont Europa – EIC Accelerator «scale up for Singleenity» og hvilke samarbeidsprosjekter som kan være noe for akkurat din bedrift.

For mer informasjon, se https://www.innovasjonnorge.no/no/verktoy/muligheter-i-eu/horisont-europa/

Siste nyheter

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

For å dekke morgendagens behov for ingeniører, satses det på ulike prosjekter for barn og unge. Denne høsten har Electronic Coast Norway bidratt til at over 300 12-åringer har fått økt kompetanse på koding og programmering, og fått en dypere forståelse for hva teknologi kan brukes til.

Hackathon – 48 timers hacke-maraton

Hackathon – 48 timers hacke-maraton

48 timers hacke-maraton endte med suksess for 4 studenter fra USN. Hackathonet er sammensatt av hacking og maraton og kan best forklares som en konkurranse hvor flere lag får en oppgave de må løse ved hjelp av teknologiske hjelpemidler, innenfor svært kort tidsramme.

Electronic Coast 20 år

Electronic Coast 20 år

8. november 2023 feiret Electronic Coast 20 år som forening, og i den anledning har vi dykket ned i arkivet og funnet frem litt historie og noen høydepunkter fra årene som har gått.