9. mars inviterer Electronic Coast til en hel dag med bærekraft i sentrum. Det blir spennende foredrag, paneldebatter og god tid for nettverksbygging.

Du møter blandt annet:

Ola Elvestuen, tidligere klima- og miljøminister (v)

Liv Monica Stubholt fra Advokatfirmaet Selmer, som er aktiv i både energi- og havbrukssektoren og har bakgrunn fra bla. olje- og energidepartementet.

Jan Pedersen som etter 30 år som Senior Technical Advisor i Elmatica gikk over til stillingen som Director of Technology i selskapet NCAB Group. Jan har også en lederposisjon I IPC som er verdens ledende standardiseringsorgan for den globale elektronikkindustrien. Både I IPC og I NCAB er bærekraft en forutsetning for videre utvikling.

Petter Aasen, rektor på Universitetet i Sørøst-Norge som har vært med i prosessen fra det var Høgskolen i Vestfold, fusjon med Buskerud og etter hvert Telemark, før det hele gikk over til å bli et felles universitet med 8 campus.

Bård Stranheim, dagens konferansier og daglig leder av teknologi- og industriklyngen Powered by Telemark. De har satt seg det hårete målet om å skape verdens første klimapositive industri!

Daryl Powell, forskningsleder og sjefsforsker i SINTEF Manufacturing som har en overmiddels interesse for lean og digitalisering, og som i tillegg er førsteamanuensis II ved USN.

Informasjon:
Konferansen er kostnadsfri for alle våre medlemsbedrifter.
For ikke medlemmer er prisen kr. 795,- pr. pers.

Hvem passer konferansen for?
Ansatte, styret og eiere

Dersom du har noen spørsmål, er det bare å ta kontakt.

Avmelding:
Dersom du blir forhindret fra å delta, setter jeg pris på at du melder i fra på linn@electroniccoast.no, da kan noen andre få plassen din 😊

NB! Ved avmelding etter kl. 12.00 dagen før arrangementet faktureres et gebyr på kr 200,-.

Dagens program:

08:15 Registrering og frokost
09:00 Åpning v/Ola Elvestuen (V)
09:30 Liv Monica Stubholt, Advokatfirmaet Selmer. ESG, bærekraft og åpenhetsloven med vinkling fra styrebordet
10:00 Kaffepause
10:15 Victoria Coleman, Innovasjon Norge/BusinessNorway.com
Business Norway er et digitalt utstillingsvindu for grønne og bærekraftige løsninger, fremvoksende og etablerte nøkkelnæringer, og investeringsmuligheter i Norge.
10:45 Petter Aasen. USN Bærekraft – Hvordan Universitetet i Sørøst-Norge arbeider for å fremme bærekraftig samfunnsutvikling.
11:15 Oppsummering del 1 – paneldebatt
12:00 Lunsj
12:45 Jan Pedersen, NCAB Group. Elektronikk produksjon og trading. Case presentasjon
13:10 Linda Sannesmoen, 24SevenOffice Norge – Netto null på autopilot.
13:35 Jørund Buen, Sparebank 1 Sørøst-Norge.
«Vil bedrifter uten klimaregnskap ha store bedriftskunder og vinne offentlige anbud om 3 år?»
14:00 Kaffepause

14:15

 

14:40

Daryl Powell, SINTEF Manufacturing. Hvordan løse bærekraftsutfordringen med «lean» tenking og «lean» praksis 

Mette Kjærbo fra Less Trash, «Don`t waste it».

15:00 Oppsummering del 2 – Paneldebatt

Siste nyheter

Konferansen Avanserte Fartøyer 2023

Konferansen Avanserte Fartøyer 2023

Norsk Forening for Elektro og Automatisering (NFEA) inviterer til konferansen Avanserte Fartøyer 2023 18. og 19. oktober på Thon Hotel Horten!

Prosjekt Rakett er i gang!

Prosjekt Rakett er i gang!

29 spente elever, og forhåpentligvis fremtidige ingeniører, startet på høstens studieprosjekt 28. august. Fordelt på tre ulike grupper skal de lage 2 raketter som skal skytes ut fredag 20. oktober på Jarlsberg Flyplass.

First Lego League

First Lego League

Teknologiklyngen Electronic Coast Norway, Universitetet i Sørøst-Norge og Horten kommune. arrangerer First Lego League for alle 7. klassinger i Horten kommune denne høsten. Finalen er lørdag 11. november på Bakkenteigen.