Utlysning av næringsfondmidler

HORTEN KOMMUNE

Horten kommune utlyser en ny runde med næringsfondmidler fra Kommunal og næringsdepartementets krisepakke fase 3, for 2020.

Målgruppen for støtteordningen er bedrifter og næringsaktører. Med næringsaktører menes en aktør som tilrettelegger for og/eller gir støtte til næringsutvikling.

Pengene lyses ut til virksomheter som er påvirket av endrede forbruksvaner som følge av Korona.

Fullstendig utlysning og søknadsskjema finner dere på regionalforvaltning.no:
https://www.regionalforvaltning.no/Startside/Velkommen.aspx?Ordning_Id=4123&Cookie=0
Søknadsfrist: 8. januar 2023

Siste nyheter

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

FIRST LEGO League – 8 uker med koding og programmering for 7. klasse

For å dekke morgendagens behov for ingeniører, satses det på ulike prosjekter for barn og unge. Denne høsten har Electronic Coast Norway bidratt til at over 300 12-åringer har fått økt kompetanse på koding og programmering, og fått en dypere forståelse for hva teknologi kan brukes til.

Hackathon – 48 timers hacke-maraton

Hackathon – 48 timers hacke-maraton

48 timers hacke-maraton endte med suksess for 4 studenter fra USN. Hackathonet er sammensatt av hacking og maraton og kan best forklares som en konkurranse hvor flere lag får en oppgave de må løse ved hjelp av teknologiske hjelpemidler, innenfor svært kort tidsramme.

Electronic Coast 20 år

Electronic Coast 20 år

8. november 2023 feiret Electronic Coast 20 år som forening, og i den anledning har vi dykket ned i arkivet og funnet frem litt historie og noen høydepunkter fra årene som har gått.