Vi ansetter!

Vi er på utkikk etter en daglig leder som brenner for nettverksbygging og skape gode møteplasser hvor kompetanseheving og innovasjon står i fokus.

Målet for klyngen er å skape en samlingsplass for våre medlemmer, i tillegg til å synliggjøre og støtte hver enkel medlemsbedrift. Vi ser nå etter en daglig leder som kan med engasjement bidra til godt samarbeid mellom medlemsbedriftene, synligjøre klyngen og skape en god arena for nyskapning og nettverksbygging.

Som daglig leder i Electronic Coast har du ansvar for den daglige driften og blir EC sitt ansikt utad. Jobben inkluderer blant annet rekruttering av nye medlemmer, opprettholde et godt samarbeid mellom medlemsbedrifter og fagteams, synliggjøre klyngen utad og arrangere eventer som blant annet våre faste frokostseminarer.

Er dette noe for deg? Da vil vi gjerne høre fra deg!

Søknadsinformasjon her!

team robust elektronikk