ACT COGNITWIN CONFERENCE

5. mai 2022, Mo i Rana

Digitalisation driven Green, Sustainable and Competitive Process Industries

5.mai 09.00 – 15.15, Mo i Rana

Link til arrangement og påmelding

ACT inviterer til konferansen «Digitalisation driven Green, Sustainable and Competitive Process Industries».

Konferansen er relevant for deg som ønsker å utvikle eller utnytte digital teknologi i prosessindustrien, eller vil ha inspirasjon til innovasjon i andre bransjer. Vil du vite mer om hvilke behov industrien har, og få oppdatering på banebrytende teknologi? Er du interessert i å bli kjent med bedrifter og kompetansemiljø som jobber med digitalisering?

I samarbeid med DigiPro og EU-prosjektet COGNITWIN har ACT gleden av å invitere til konferanse om framtidens digitale prosessindustri torsdag den 5. mai.

På konferansen byr de på introduksjon om framtidsaspekter, muligheter og utfordringer, før de presenterer konkrete eksempler på bruk av digitalisering i prosessindustrien. I pausene kan du styrke bedriftens utviklingsarbeid ved å bygge nettverk og bli kjent med nye samarbeidspartnere. Konferansen er et internasjonalt samarbeid og foredragene holdes på engelsk.

Velkommen til et spennende og aktuelt tema i Mo i Rana den 5. mai