The Sensor Decade 2022

Bli med på The Sensor Decade 2022! 

The Sensor Decade 2022 er første av en rekke sensor-konferanser som skal arrangeres i Oslo, som en del av Oslo Science City. Hit kommer dyktige mennesker innen industri, forskning og startups for å snakke om viktige temaer innen sensor. Konferansen vil finne sted i Oslo, 1 og 2 juni 2022.

Teamet bak dette arrangementet er blant annet SINTEF, UiO, Startup Lab, NGI, Electronic Coast og Oslo Science City

Hvorfor trenger vi The Sensor Decade?

  • Bedre profilering av norsk sensorforskning
  • Vi ønsker å koble sammen mennesker som jobber med grunnleggende sensorforskning, anvendt sensorforskning og kommersielle sensorløsninger
  • Etablere og støtte god hardware produksjon i Norge
  • Oppmuntre teknologidrevet innovasjon; generere nye markeder
  • Fotonikk, MEMS etc. er sentrale muliggjørende teknologier – Norge kan ta en posisjon
  • Bygge en Sensor Arena i Norge – et sted å møtes. Forstår vi hverandre? Hva har vi til felles? Kan vi inspirere hverandre?
  • Sensorer er grunnlaget for digitalisering, og det er mange tilfeller hvor vi mangler gode data om den virkelige verden. Det er fortsatt behov for å utvikle nye sensorløsninger

Mer informasjon om arrangementet kommer!

The Sensor Decade setter også i gang en konkurranse for studenter! Er du teknologistudent og klar for en utfordring?

Oslo Science City Arena inviterer deg til å bli med på The Student Challenge, tidenes første smarte sensor-build-a-thon! Vinneren stikker av med en premie verdt 100 000 NOK, som både kan kickstarte karrieren din og hjelpe deg til å gjøre verden til et bedre sted. The Student Challenge starter 1. mars og er en tre måneders build-a-thon for ambisiøse tenkere, skapere og oppfinnere.

Utfordringen arrangeres av Startup Lab, SINTEF og Universitetet i Oslo.

Oppgaven
Kan du (eller teamet ditt) designe, bygge og teste en smart sensorløsning som kan hjelpe samfunnet med å takle en nåværende eller fremtidig utfordring. Løsningen din må utnytte sensorer og sensordata på en innovativ måte.

Når
Dette er en tre måneder lang oppgave, som starter 1.mars.2022.

Premie
Vinneren stikker av med en pris til en verdi av 100 000 NOK. Vinnerlaget får et års medlemskap til StartupLab (verdi 75 000 NOK) og 10 konsultasjonstimer med relevant SINTEF forsker (verdi 25 000 NOK).

Meld deg på ved å scane QR-koden eller klikk herLykke til!

Siste nyheter

Ledig stilling

Ledig stilling

Vi ansetter!Vi er på utkikk etter en daglig leder som brenner for nettverksbygging og skape gode møteplasser hvor kompetanseheving og innovasjon står i fokus. Målet for klyngen er å skape en samlingsplass for våre medlemmer, i tillegg til å synliggjøre og støtte hver...

Frokostseminar med Team kretskort

Frokostseminar med Team kretskort

Frokostseminar: IPC6010 serien Torsdag 17.marsBli med på frokostseminar med Team kretskort! Torsdag 17.mars kl.08.15-10.00 På Teams - Klikk her for link! 08.15 - Velkommen og innledende informasjon (Frode og Torgrim) 0815 – 0900 - Torgrim Nordhus (Norautron) En...

Pilotprosjekt

Pilotprosjekt

Electronic Coast (EC) ønsker å rette fokus på økt, forbedret og mer effektiv rapportering mot bærekraftsmålene. Derfor har EC søkt Vestfold og Telemark fylkeskommunes utlysning på bedriftsnettverk og klyngemidler, og fått søknaden innvilget. Med andre ord skal EC...