The Sensor Decade 2022

Bli med på The Sensor Decade 2022! 

The Sensor Decade 2022 er første av en rekke sensor-konferanser som skal arrangeres i Oslo, som en del av Oslo Science City. Hit kommer dyktige mennesker innen industri, forskning og startups for å snakke om viktige temaer innen sensor. Konferansen vil finne sted i Oslo, 1 og 2 juni 2022.

Teamet bak dette arrangementet er blant annet SINTEF, UiO, Startup Lab, NGI, Electronic Coast og Oslo Science City

Hvorfor trenger vi The Sensor Decade?

  • Bedre profilering av norsk sensorforskning
  • Vi ønsker å koble sammen mennesker som jobber med grunnleggende sensorforskning, anvendt sensorforskning og kommersielle sensorløsninger
  • Etablere og støtte god hardware produksjon i Norge
  • Oppmuntre teknologidrevet innovasjon; generere nye markeder
  • Fotonikk, MEMS etc. er sentrale muliggjørende teknologier – Norge kan ta en posisjon
  • Bygge en Sensor Arena i Norge – et sted å møtes. Forstår vi hverandre? Hva har vi til felles? Kan vi inspirere hverandre?
  • Sensorer er grunnlaget for digitalisering, og det er mange tilfeller hvor vi mangler gode data om den virkelige verden. Det er fortsatt behov for å utvikle nye sensorløsninger

Mer informasjon om arrangementet kommer!

The Sensor Decade setter også i gang en konkurranse for studenter! Er du teknologistudent og klar for en utfordring?

Oslo Science City Arena inviterer deg til å bli med på The Student Challenge, tidenes første smarte sensor-build-a-thon! Vinneren stikker av med en premie verdt 100 000 NOK, som både kan kickstarte karrieren din og hjelpe deg til å gjøre verden til et bedre sted. The Student Challenge starter 1. mars og er en tre måneders build-a-thon for ambisiøse tenkere, skapere og oppfinnere.

Utfordringen arrangeres av Startup Lab, SINTEF og Universitetet i Oslo.

Oppgaven
Kan du (eller teamet ditt) designe, bygge og teste en smart sensorløsning som kan hjelpe samfunnet med å takle en nåværende eller fremtidig utfordring. Løsningen din må utnytte sensorer og sensordata på en innovativ måte.

Når
Dette er en tre måneder lang oppgave, som starter 1.mars.2022.

Premie
Vinneren stikker av med en pris til en verdi av 100 000 NOK. Vinnerlaget får et års medlemskap til StartupLab (verdi 75 000 NOK) og 10 konsultasjonstimer med relevant SINTEF forsker (verdi 25 000 NOK).

Meld deg på ved å scane QR-koden eller klikk herLykke til!

Siste nyheter

Lene Nyhus er ny styreleder

Lene Nyhus er ny styreleder

Lene Nyhus ble enstemmig valgt som ny styreleder ved årsmøtet i april. Hun innehar stillingen som forretningsutvikler i Powered by Telemark.