Workshop - Utforsk nye salgsmuligheter

Dato: 11. desember

Tid: 9.00 – 15.00

Sted: Thon Hotell i Horten

 

En utfordring som flere bedrifter kan kjenne seg igjen i er å finne nye kunder.

Hvem er de og hvordan skal en kontakte dem for å få et salg?

Vi inviterer til en workshop der vi skal se på din bedrifts forretningsmodell og utforske hvilke muligheter som kan bringe nye inntektskilder.

Metoden vi vil bruke er basert på Design Thinking. Dette er en kreativ prosess der kunden er i fokus og vi starter med å definere og sette oss inn i behovene som vi antar kunden har. Med utgangspunkt i dette jobber vi med idégenering for å finne mulige løsninger for å møte kundebehovet. Her gjelder det kvantitet foran kvalitet for å få et stort materiale og plukke fra i det videre arbeidet. Basert på de ulike løsningene skal vi velge ut og sette sammen løsninger som skal testes mot kunder. Dette er prototyping som hjelper oss å visualisere løsninger som skal testes når en er tilbake på jobb.

Dette er et resultat av et samarbeid med Protomore og IKuben i Molde som har kjørt slike innovasjonsprosesser for mer enn 350 bedrifter. De kommer til oss den 11. desember for å bidra med å fasilitere. Normalt er kostnaden for en slik workshop 40.000 kr. Dette dekker Electronic Coast  gjennom prosjektmidler fra Innovasjon Norge.

Ved interesse ta kontakt på e-post eller telefon:

mss@mtias.no

Tlf.: 992 77 799

 

 

 

Siste nyheter

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai kl. 9 – 14.30
på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Campus Vestfold, Horten
Årets tema: Ekstremvær

«Verdens første stillingsannonse i space»

«Verdens første stillingsannonse i space»

Horten leter etter de mest kreative og nysgjerrige teknologene, uansett hvor de måtte befinne seg. Se filmen om «Verdens første stillingsannonse i space» og opplev history in the making!