Silicia Inkubatoren har flere nye bedrifter

Silicia har fått flere nye bedrifter inn i inkubatoren den siste tiden. Inkubatoren har utvidet sitt arealet og har dermed plass til flere bedrifter. Det er bra at det er enkeltindivider som starter ny bedrift for å tilføre verdi til samfunnet og skaper nye arbeidsplasser.

De nye bedriftene er:

FF Rollerskis

De utvikler en ny type rulleski som gir en mer virkelighetsnær skiopplevelse. Rulleskiene har et unikt v-spor, som gir følelsen av å gå i skisporet på asfalten.

Keltek

De utvikler og installerer skjermsystemer for automatiserte bygg. Deres målsetning er å gi operatører av automatikk et intuitivt, enhetlig brukergrensesnitt for alle sine installasjoner gjennom én innlogging via enhver enhet. Dette for å redusere energiforbruk, øke komfort, forenkle drift og muliggjøre innstillinger.

MEFA

De vil ta i bruk ulike teknikker, systemer og metoder for å arbeide helsefremmende mot barn og unge i lokalsamfunnet. Det helsefremmende arbeidet vil legge vekt på å bedre barnas fysisk aktivitets nivå, kosthold og helse. Barnas mestring og motivasjon er hovedprinsippene denne virksomheten følger.

Afectium

De er et digital konsulent- og markedsbyrå med spisskompetanse innen inbound marketing, digital distribusjon, konverterings-optimalisering og video. Vi skreddersyr løsninger, samt implementerer og automatiserer markedsføringen.

Hope Solutions

De tilbyr tjenester innen elektromekanisk produktutvikling. Tjenestene som tilbys kan være: – Teknisk rådgivning i relatert til prosesser fra ide til produkt, samt innen kvalifisering/sertifisering. – System engineering innbefattende teknologi søk og utarbeidelser av funksjon og krav spesifikasjoner. – Mekanisk konstruksjon innbefattende 3D cad. – Kretskortutlegg. – Programvareutvikling. – Utvikling av test systemer.

Til nå har 44 bedrifter vært i Silicia sin inkubator i 2018. Det er en liten vekst fra 2017. Basert på konjunkturene i markedet, som mindre arbeidsledighet, er det flott å se at det satses på å starte nye virksomheter. Det er behov for flere arbeidsplasser årene som kommer, og vi er avhengig av at det startes bedrifter med ambisjoner og potensiale til vekst.

Hvis du som leser dette tilfeldigvis sitter og ruger på en idé eller kanskje allerede har satt i gang et forretningskonsept med teknologi som grunnelement – les om vårt tilbud ved å trykke på denne linken og ta kontakt for å ta en prat 🙂

Silicia er tilstede for å hjelpe bedrifter til å nå sitt potensiale.

Les mer om Silicia på deres hjemmeside her

Siste nyheter

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai kl. 9 – 14.30
på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Campus Vestfold, Horten
Årets tema: Ekstremvær