Industrimaster i mikro- og nanosystemteknologi på USN søker partnerbedrifter

USN Industriakademi søker akkurat nå etter partnerbedrifter for industrimasterprogrammene med start høsten 2022.

Industrimaster er et unikt samarbeid mellom næringslivet og USN der masterstudenten jobber i bedrift og studerer 50/50 over 3 år. Bedriften binder seg ikke til å videreføre ansettelsen etter at programmet er avsluttet.

Programmene gir bedriften mulighet til å velge høyt kvalifiserte studenter som de kan være med på å forme etter bedriftens behov. Mindre prosjekter underveis og masteroppgave defineres i samarbeid mellom bedrift, student og faglig ansatt ved USN. Bedriften får en unik mulighet til å påvirke innhold og struktur i studieprogrammene, bli en del av forsknings- og utviklingsmiljøet ved USN, og samtidig få tilgang til «cutting edge»-teknologi og kunnskap.

På Campus Vestfold (Bakkenteigen) tilbyr vi industrimasterprogrammet «Mikro- og nanosystemteknologi». Miniatyrisert teknologi gir uante muligheter innen medisin, romfart, bærekraft og havbruk. Programmet er tverrfaglig og fokuserer på design, produksjon og karakterisering av mikrokomponenter, og hvordan de spiller sammen i et komplett system.

Ta kontakt med deres nye bedriftskoordinator for en uforpliktende prat

Mette Varegg
Tlf: 40 14 66 59
Mette.Varegg@usn.no

USN tilbyr flere industrimaster-/næringsmasterprogrammer. Mer informasjon finner du på USN Industriakademi sin side.

Foto: USN

Siste nyheter

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai kl. 9 – 14.30
på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Campus Vestfold, Horten
Årets tema: Ekstremvær