Masterstudenter søker praksisplass i sommer

Institutt for mikrosystemer ved USN (Universitet i Sørøst-Norge) har i seks år deltatt i EU-programmet Erasmus Mundus SSI+ (Joint International Master in Smart Systems Integration). EC er en viktig samarbeidspartner i dette samarbeidet, som også har studenter fra to andre ledende europeiske universiteter. Dette er svært dyktige studenter, som nå ser etter praksisplass til sommeren hos EC-bedrifter innen relevant fagområde. Studentene ønsker å være et godt tilskudd på et prosjekt og bidra. Studentene har EU stipend og forventer ikke betaling. Derimot forventes det relevant praksis og den oppfølging som trengs.

Praksis er på 6 uker med oppstart fra juni. Praksisperioden må være gjennomført innen 20. august 2021. Samarbeidet kan også utvides til 1 år langt prosjekt som inkluderer masteroppgave. Her er det flere muligheter til hvordan det kan løses, men det er viktig med rask tilbakemelding. For mer informasjon ta kontakt med Knut Eilif Aasmundtveit (kontaktinformasjon lengre ned i saken).

Institutt for mikrosystemer ved USN er også på utkikk etter masteroppgaver til sine masterstudentene, med EC-bedrifter som vertskap. En USN ansatt vil fungere som veileder (i tillegg til bedriften) og jobbe tett med bedriften. Slik fungerer det: studentene velger oppgave i våres (innen mai). Så vil de jobbe 1/3 av tiden med oppgaven i høst (2021) og fulltid våren 2022. 

Frist: 1. mai 2021, men helst så fort som mulig ettersom studentene velger fortløpende. 

Ta kontakt med Knut.Aasmundtveit@usn.no for mer informasjon. 

 

 

 

 

 

 

Siste nyheter

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai kl. 9 – 14.30
på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Campus Vestfold, Horten
Årets tema: Ekstremvær