Nyansatt i Microtech Innovation - Nicklas Stavnar

Nyansatt – Nicklas Stavnar

Nicklas har kommet inn som konsulent i Microtech Innovation (MTI), hvor han skal bidra mot gründere og eksisterende næringsliv i Silicia og Electronic Coast. Fokus vil hovedsaklig være på strategi, produktstrategi, forretningsutvikling og nettverk. «Jeg har alltid hatt en iboende nysgjerrighet på nye produkter og tjenester, og kan vel si at jeg som regel er tidlig ute med å prøve nye ting. Dette i kombinasjon med at jeg trigges av det å «skape noe», gjør at jeg gleder meg til å jobbe enda tettere på andre gründerteam og ikke minst det etablerte næringslivet i regionen», sier Nicklas. 

Bio

Nicklas ble rekruttert inn i MTI via hans rolle som rolle som co-founder av bedriften Qrona, som ble tatt inn i inkubatorprogrammet til Silicia i høst.

Tidligere har Nicklas 7+ år i Schibsted systemet, hovedsaklig inn mot produkt- og techmiljøet sentralt. Her har Nicklas hatt varierte roller, blant annet som forretningsanalytiker mot toppledelsen, prosjektleder og product manager. Han var med på reisen som «intrapreneur» i Schibsted hvor de bygget opp den sentrale produkt og techsatsingen fra ca 10 til 700+ personer, spredt utover kontorer i London, Paris, Stockholm, Oslo og Barcelona. I tillegg var han en del av teamet som jobbet med den operasjonelle børslanseringen til Adevinta (spin-off fra Schibsted), med fokus på splittelsen av teknologibasen innenfor advertising og data. 

Liten fun-fact

Var statist i Max Manus + noen andre statistprosjekter. Forteller mer over en kaffe 🙂 

Utdanning

MSc International Management fra Strathclyde Business School, Glasgow. Bachelor i økonomi og ledelse fra BI, Oslo. Product Strategy kurs fra Pichler Consulting.

nicklas stavnar

Siste nyheter

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai

Årets beredskapsdag 2. mai kl. 9 – 14.30
på Universitetet i Sørøst-Norge (USN), Campus Vestfold, Horten
Årets tema: Ekstremvær

«Verdens første stillingsannonse i space»

«Verdens første stillingsannonse i space»

Horten leter etter de mest kreative og nysgjerrige teknologene, uansett hvor de måtte befinne seg. Se filmen om «Verdens første stillingsannonse i space» og opplev history in the making!