Team Kretskorts første frokostseminar 22. november

Tittel: Effektiv bruk av Cadence PCB

Dato: 22. november 2018

Tid: kl 08.00-10.00

Sted: Forskningsparken Vestfold Innovation Park, Raveien 205, 3184 Borre. Rom F2-20

 

Ved hjelp av praktiske eksempler og erfaringsdeling ønsker vi å gå i dybden på effektiv bruk av Cadence PCB. Seminaret vil først og fremst være nyttig for de som har jobbet en del med Cadence fra før. Vi legger opp til en stor grad av faglige diskusjoner rundt temaene vi presenterer og ønsker at deltagerne skal være aktive med spørsmål og innspill om egne erfaringer underveis.

 

Innhold:

Spesial oppsett.

Bruk av Constraint Manager

Bruk av Makroer

Automatisk generering av produksjonsunderlag.

Spesial funksjoner

 

Det blir servert enkel frokost. Du kan melde deg på HER

The Latest News

Travel sommer i vente for Ablecon

Busy times for AbleCon

Since 1995 Ablecon has been an important business for the visually impaired. As so many of us experienced, the corona pandemic came as a shock for AbleCon. All employees were laid off and most projects were put on hold. This made them look for opportunities...

Bedriftspresentasjon: Siste nytt fra Aiwell

Company Presentation: The Latest News from Aiwell

Aiwell is headed for an exciting time ahead. With new products on the agenda, the entrepreneurs are looking forward to spring. The first launch is just around the corner. - We love developing new products. We are constantly working to develop the products we have...

Masterstudenter søker praksisplass i sommer

Students Looking for Internships

Institute of Microsystems at USN (University of South-eastern Norway) has for six years participated in the EU program Erasmus Mundus SSI + (Joint International Master in Smart Systems Integration). EC is an important partner in this collaboration, which also has students from two ...